A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Новини

Дякуємо за підтримку!

    В цей нелегкий для України час, увесь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення всім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.     У березні – квітні 2022 року Благодійним фондом « Благо – Ц» в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради були передані вироби медичного призначення, лікувальне харчування, перев’язувальний матеріал та засоби гігієни в рамках гуманітарної допомоги для людей, які потребують такої допомоги.     КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради щиро дякує директору фонду Мілані Івановій та партнерам з Нідерландів за отриману допомогу.

12:41 18.05.2022

Добро – місія кожного!

     З початком війни в Україні мільйони українців були змушені залишити свої домівки та переїхати у більш безпечні місця. Черкаська область, зокрема, і Драбівщина прийняла  велику кількість переселенців.

12:07 18.05.2022

Маємо поповнення кадрів

У КНП " Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради почав працювати  лікар акушер - гінеколог, естетолог, репродуктолог другої категорії Мовчан Олександр Филимонович. 

15:31 17.05.2022

12 травня в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» відзначили День медичної сестри та брата

   Відповідальних, високопрофесійних помічників лікаря - медичних сестер та братів КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" урочисто відзначено на зборах колективу лікарні. Таких шанувань гідні і достойні всі, хто вміє співпереживати, чітко виконувати вказівки лікарів і підтримувати пацієнтів щирим словом, привітною посмішкою.

16:02 13.05.2022

Дякуємо за допомогу лікарні!

Війна в Україні раптово та безжалісно змінила  все життя. Ми не обирали цю долю - війна сама зайшла у наш дім. Але незважаючи на жахіття війни, українці не втрачають людяності. Так, нещодавно КНП «Драбівська багатопрфільна лікарня » ДСР отримала гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Допомога учасникам АТО Тернопілля». Складські запаси лікарні було поповнено виробами медичного призначення, перев'язувальними матеріалами та засобами гігієни.

11:31 06.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора