A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Новини

Увага! З серпня запроваджується електронний рецепт на антибіотики

   Триває впровадження МОЗ цифрових послуг у сфері охорони здоров’я. Електронні рецепти на антибіотики – це перший етап запровадження електронного рецепту на всі рецептурні препарати в Україні та перший крок у вирішенні проблеми неконтрольованого вживання ліків.

11:46 14.07.2022

Вітаємо всіх наших працівників з професійним святом - Днем медичного працівника!!!

    У світі немає нічого дорожчого, ніж життя, а міцне здоров’я – це запорука щасливого життя. І саме медики прикладають чимало зусиль аби прийти на допомогу кожному пацієнту, вдихнути в нього віру в швидше одужання та зберегти життя.

09:25 17.06.2022

В інфекційному відділенні лікарні відбулось навчально-тренувальне заняття

     В четвер, 9 червня, для співробітників інфекційного відділення КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради лікарем бактеріологом Драбівського відділення Золотоніського районного відділу ДУ «Черкаський обасний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»  Чалою О.І. було проведено   учбово-тренувальні навчання на випадок виявлення хворого або підозри на зараження особливо-небезпечними інфекціями, в тому числі холерою.    Медичні працівники теоретично і практично відпрацювали: алгоритм сповіщення та порядок дій стосовно використання засобів індивідуального захисту, забору матеріалу, надання екстреної медичної допомоги, госпіталізації хворого, проведення поточної та заключної дезінфекції в осередку інфекції при виявленні хворого з підозрою на зараження особливо-небезпечними інфекціями, в тому числі холеру.     Після навчання  відбулась перевірка холерного госпіталю, який розгорнуто на базі інфекційного відділення.   В КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради, наразі проведено всі підготовчі заходи  та забезпено готовність до роботи в осередках особливо-небезпечних інфекцій, в тому числі, холери.

12:25 10.06.2022

Паліативна допомога — це не про смерть, а про життя

В нашому суспільстві не прийнято говорити про хвороби та смерть. Тому, на жаль, коли в сім`ї хтось хворіє на серйозний недуг, життя цієї родини кардинально змінюється. Люди замикаються в собі. Звісно, що в такому випадку страждає не лише хворий, а й всі його рідні. Але так не має бути! Хвора людина також має право на повноцінне життя. А ще людина має право на те, аби дожити своє життя без страшного болю.

11:53 07.06.2022

Складні часи об’єднали нас, щоб допомогти один одному

    КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради на чолі з директором Бойко С.А., висловлює щирі слова вдячності Благодійній організації «Фонд Андрія Півня» за гуманітарну підтримку  лікарні медикаментами  та засобами індивідуального захисту.  Надані  засоби будуть використані за призначенням, для всіх тих пацієнтів, хто  їх потребує  в даний час.

16:04 01.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора