A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Новини

Привітання з Новим роком працівників КНП " Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР

Напередодні новорічних свят, 28 грудня , в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР, завітала новорічна вітальна група, з святковою програмою. Для учасників святкового зібрання пролунали привітання у віршах, піснях та різдвяних колядках. Дід Мороз в свою чергу щедро засіяв присутніх пшеницею на щастя та добро.

12:26 28.12.2021

Придбано нові бінокулярні мікроскопи, термостати, центрифуги для клініко – діагностичної лабораторії.

     Цінним обладнанням поповнився арсенал матеріально – технічної бази клініко – діагностичної лабораторії в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР.

10:20 18.12.2021

СИПАП - терапія

      В межах реалізації  програми медичних гарантій та згідно з програмою закупівлі лікарських засобів, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» ,  в КНП « Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР власним коштом було придбано два апарати неінвазивної терапії  СИПАП.

12:27 22.11.2021

Нове обладнання закладу

     З метою покращення матеріально технічної бази КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР, за кошти Драбівської територіальної громади в сумі 190 тис.грн., було придбано та встановлено нове обладнання - камеру дезінфекційну електричну типу КДЕ 2(5), у зв’язку з тим, що попередня вийшла з ладу та ремонту не підлягала.      Функціонал камери призначенний для дезінфекції одягу та постільних речей.          Використання даного обладнання значно знизить можливість зараження інфекційними, вірусними або бактеріальними інфекціями на тривалий термін.      Під час дезінфекції відбувається  знезараження вогнищ туберкульозу, дифтерії, холери, корости, грибкових захворювань та ін., що надає змогу на безпечне перебування пацієнтів в медичному закладі.       Колектив закладу в особі директора Світлани БОЙКО  висловлює  щиру подяку за плідну співпрацю та має надію, що наше партнерство буде і надалі  таким ефективним.       Бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії,  благополуччя та добра!

12:26 18.11.2021

Акредитація КНП " Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР

Відповідно до наказу №1313 22.09.2021 року Управління охорони здоров’я Черкаської обласної державної адміністрації « Про проведення експертної оцінки відповідності стандартам акредитації комунальних некомерційних підприємств Черкаської області, що надають вторинну медичну допомогу»,

14:39 04.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора