A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Новини

Працюємо над розвитком ефективних комунікацій в закладі

   Для розвитку системи інформаційних технологій, комунікацій, статистичного обліку, аналізу діяльності закладу КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР прийняла участь в міжнародному проекті USAID по розвитку комунікацій. В рамках проекту робочою групою на чолі з директором закладу Світланою Бойко було обговорено та прийнято рішення  щодо розвитку трьох пріоритетних напрямків роботи в даному проекті, а саме: створення зрозумілої системи навігації в закладі, впровадження внутрішньої корпоративної мережі зв'язку, розробка інформаційних матеріалів з метою поширення інформації про заклад.

10:36 25.10.2022

Інформаційно-правова політика в медичних закладах

  З метою покращення якості надання медичних послуг та підвищення рівня інформаційної грамотності медичного персоналу за ініціативи директора КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради Світлани БОЙКО, яка закінчила навчальний курс з інформаційно-правової політики в медичних закладах, в лікарні розпочато цикл навчальних тренінгів для  медичних та немедичних працівників, фахівців та спеціалістів за такими напрямками: інформаційно-правова політика, види інормації, санітарно-освітня робота, онлайн-інформування, особливості отримання інформованої згоди від пацієнта та порядок оформлення відмови від лікування. Цикл складається з 5 тренінгів.

15:14 20.10.2022

Благодійний фонд «Сильні» надає допомогу людям, які пережили сексуальне насилля під час війни

   Під час повномасштабного вторгнення неможливо зафіксувати кількість випадків сексуального насилля з боку окупантів.       Сексуальне насилля під час війни не має строку давності.     Незалежно від того, коли людина заявить про злочин, винного можна буде притягнути до відповідальності.

10:11 19.10.2022

14 жовтня - День українського козацтва

     Сьогодні, 14-го жовтня, Україна відзначає три славетних свята – День захисника та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

09:48 14.10.2022

28 вересня – всесвітній день боротьби зі сказом

     Всесвітній день боротьби зі сказом проводиться щорічно 28 вересня. Сказ — це гостре інфекційне захворювання тварин і людей, спричинене нейротропним вірусом сказу. При відсутності своєчасної екстреної вакцинації є загрозливим для життя. 

09:48 28.09.2022

Міністерство охорони здоров’я України запустило на своєму сайті розділ «Портал вакансій медичних працівників»

Нещодавно Міністерство охорони здоров’я України запустило на своєму сайті розділ «Портал вакансій медичних працівників». Він покликаний допомогти кожному медику, який потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить. Ознайомитися з пропозиціями, що розміщені на порталі, можна за посиланням https://work.moz.gov.ua . Від початку роботи на порталі подано понад 250 вакансій до закладів охорони здоров’я по всій Україні.

15:39 31.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора