A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Новини

​​​​​​​Сьогодні в КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР директором Бойко С. А. було проведено заняття для працівників закладу на тему: "Медичний сервіс - це важливо!".

Сьогодні в КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР директором Бойко С. А. було проведено заняття для працівників закладу на тему: "Медичний сервіс - це важливо!".

16:20 04.04.2024

Працівники КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР долучилися до Всеукраїнської акції "За чисте довкілля"

Сьогодні працівники КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради з метою забезпечення благоустрою, чистоти та порядку, а також захисту довкілля, долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та провели прибирання прилеглої до лікарні території.

14:20 22.03.2024

Благодійна допомога від Національної агенції Здорові

КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради висловлює слова щирої вдячності БО БФ Національна агенція гуманітарної допомоги Здорові в наданні гуманітарної допомоги. Отримані лікарські засоби та вироби медичного призначення наш заклад використає для забезпечення медичного процесу під час лікування наших пацієнтів. Ваша допомога – це вагомий внесок у розвиток та відчутна підтримка нашого закладу.  Від щирого серця бажаємо вашому колективу міцного здоров'я, благополуччя та процвітання

11:33 05.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора