A A A K K K
людям із порушенням зору
єдиний номер контакт-центру 0979709977 КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДРАБІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради

Новини та події

5 грудня - Міжнародний день волонтера

5 грудня - Міжнародний день волонтера. Це свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які, піклуючись про щастя іншого, знаходять своє власне.

15:09 05.12.2023

Заняття в КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР щодо таких захворювань як гепатит А та лептоспіроз

Сьогодні завідувачка відділу інфекційного контролю Олена Метелиця, медичний директор Вячеслав Пилипенко та головна медична сестра Наталія Пестрина провели заняття для лікарів та медичного персоналу КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради, щодо таких захворювань як гепатит А та лептоспіроз.

15:50 10.11.2023

ГРВІ, ГРИП, КОВІД: ЯК ПЕРЕЖИТИ ХОЛОДНИЙ СЕЗОН

Цього року вересень та жовтень тішили теплою погодою, та це не означає, що традиційний сезон застуд нас оминув. А з настанням холодів він посилиться. Знизити свої шанси підхопити вірусну інфекцію можна завдяки простим речам:

10:10 10.11.2023

Гепатит А - захворювання брудних рук.

Друзі, на сьогоднішній день в деяких регіонах України спостерігається спалах гепатиту А. В Черкаській області на даний момент ситуація керована, проте просимо вас бути особливо обережним та звернути увагу на основні симптоми хвороби.

14:12 08.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень