A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Новини

ГРВІ, ГРИП, КОВІД: ЯК ПЕРЕЖИТИ ХОЛОДНИЙ СЕЗОН

Цього року вересень та жовтень тішили теплою погодою, та це не означає, що традиційний сезон застуд нас оминув. А з настанням холодів він посилиться. Знизити свої шанси підхопити вірусну інфекцію можна завдяки простим речам:

10:10 10.11.2023

Гепатит А - захворювання брудних рук.

Друзі, на сьогоднішній день в деяких регіонах України спостерігається спалах гепатиту А. В Черкаській області на даний момент ситуація керована, проте просимо вас бути особливо обережним та звернути увагу на основні симптоми хвороби.

14:12 08.11.2023

Відбулося протипожежне тренування працівників КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР

З метою підвищення рівня готовності працівників лікарні до дій в надзвичайних ситуаціях, особливо при виникненні пожежі в медичному закладі, уміння проводити термінові евакуації пацієнтів та персоналу, згідно плану заходів з питань цивільного захисту та пожежної безпеки, сьогодні в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР відбулося тренування на тему: «Порядок дій керівного та особового складу комісії з питань НС при виникненні пожежі в відділенні хоспісної, паліативної допомоги та реабілітації».

14:54 01.11.2023

Відбулося навчання на тему "Проведення оглядів для встановлення стану сп'яніння та факту вживання психотропних речовин"

Сьогодні в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради лікар психіатр Костяна Т.О. спільно з медичним директором Пилипенко В.Л. провели заняття щодо медичного огляду для встановлення стану сп’яніння та факту вживання психоактивних речовин.

15:53 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора