A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Новини

Продовжуємо працювати над покращенням системи навігації

      Ми продовжуємо працювати над покращенням системи навігації в нашому закладі. Так, нещодавно в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР встановлено банери – на в'їзді та на виїзді з території закладу. Адже наш  заклад  займає досить велику площу та складається з декількох будівель. Білборди були виготовленні в рамках участі у міжнародному проекті USAID по розвитку комунікацій.

12:17 26.04.2023

ЧЕРГОВА ДОПОМОГА ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ

       КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради щиро дякує директору балагодійного фонду «Благо-Ц» Мілані Івановій та партнерам з Нідерландів за постійну підтримку та чергову гуманітарну допомогу. Цього разу від фонду ми отримали ліжка, візочки, ходунки, подушки, продукти харчування, засоби для гігієни та дезінфекції.

14:30 07.04.2023

Продовжуємо благоустрій

   Територія  КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради займає досить велику площу. А благоустрій – це візитна картка кожного закладу.

15:36 30.03.2023

Благоустрій території

   23.03.2023 року працівники КНП «Драбівської багатопрофільної лікарні» Драбівської  селищної ради долучилися до заходів з благоустрою території  лікарні,  щоб зробити її охайною та чистою.

15:46 24.03.2023

Комісійно перевірено стан готовності протирадіаційного укриття

    У зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України на даний час актуальним залишається питання забезпечення готовності споруд цивільного захисту, які призначені для захисту людей в особливий період. В таких спорудах повинні бути створені всі умови, що виключають вплив на людей іонізуючого опромінення в разі радіоактивного забруднення місцевості та дії інших засобів ураження. На виконання листа Золотоніського районного управління Головного  управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Черкаській області від 30.01.2023 № 68-20-82168-2002, відповідно до частини 8 статті 32 Кодексу цивільного захисту України, пункту 10 «Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту та ведення його обліку», затвердженого постановою КМУ від 10.03.2017 № 138, 14 березня в  КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради, за участю спеціаліста відділу цивільного захисту Золотоніського РУ ГУ ДСНС України в Черкаській області, начальника відділу з питань оборонної роботи цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого апарату Драбівської селищної ради відбулась планова перевірка протирадіаційного укриття, яке знаходиться на балансі закладу, з метою оцінки його стану готовності для захисту людей в особливий період .

14:58 16.03.2023

Взято участь у черговій тридцятій сесії Драбівської селищної ради

    10 березня відбулась чергова тридцята сесія Драбівської селищної ради, на якій було заслухано керівників установ та організацій Драбівської об'єднаної територіальної громади. Директор КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради Світлана БОЙКО виступила зі звітом про фінансово-господарську діяльність в 2022 році. 

12:17 16.03.2023

Чергова допомога від постійних благодійників

      Нещодавно КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР отримала чергову гуманітарну допомогу від Благодійного фонду «Благо – Ц» у вигляді багатофункціональних ліжок, матраців, ковдр, стільців,антисептиків,засобів індивідуального захисту та особистої гігієни. Такого виду допомоги потребують паліативні пацієнти, які отримують медичну допомогу як в стаціонарних умовах, так і амбулаторно.      Щиро дякуємо за небайдужість директору фонду Мілані Івановій та міжнародним партнерам за згуртовану співпрацю!

09:51 17.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора