A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

12 травня в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» відзначили День медичної сестри та брата

Дата: 13.05.2022 16:02
Кількість переглядів: 125

   Відповідальних, високопрофесійних помічників лікаря - медичних сестер та братів КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" урочисто відзначено на зборах колективу лікарні. Таких шанувань гідні і достойні всі, хто вміє співпереживати, чітко виконувати вказівки лікарів і підтримувати пацієнтів щирим словом, привітною посмішкою.

   Професія медичної сестри та брата - складна та багатогранна. Ця робота поєднує надзвичайну відповідальність і високий професіоналізм, залишаючись при цьому ледве помітною, але дуже значущою. Саме тому лікарі впевнені, що від того, яка медсестра поруч на зміні - залежить дуже багато, - і швидке одужання пацієнтів, їхній фізичний, моральний та душевний стан. Лікарні високо цінують невтомну працю медичних сестер та братів, а пацієнти - увагу та турботу. 

   Під час урочистого зібрання найщиріші вітання, слова подяки та гордості лунали від директора Бойко С.А., медичного директора Пилипенка В.Л., головної медичної сестри Пестрини Н.М. Своїх колег також привітали завідувач терапевтично-неврологічним відділенням Кир'ян М.Г., завідувач хірургічним відділенням Тітов С.О., завідувач паліативно-хоспісним відділенням Роєнко Л.М., старша медична сестра хірургічного відділення Кир'ян С.В.

   Найкращих представників професії нагородили почесними грамотами, вручили квіти і грошові подарунки.
   День медичної сестри та брата – це дата, яка давно вже вийшла за рамки суто професійного свята, адже у світі немає  людини, яка б жодного разу не скористалася послугами медичних сестер чи братів. Тому, саме в цей день винуватці свята особливо відчувають свою необхідність та значущість, пишаються своєю професією, успіхами та досягненнями!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора