A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Позачергове заняття з питань пожежної безпеки серед працівників КНП « Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР

Дата: 31.12.2021 11:15
Кількість переглядів: 406

 

     31.12.2021 року відбулось позачергове заняття з питань пожежної безпеки з особовим складом закладу та членами ланки пожежогасіння, по гасінню реального джерела вогню.

     Медичний директор, Пилипенко В.Л., довів до відома присутніх, що 28 грудня поточного року, в Косівській центральній районній лікарні, що на Прикарпатті, виникла пожежа внаслідок якої загинуло 4 людей.

     Управління охорони здоров’я Черкаської обласної державної адміністрації, надіслало наказ № 1813 від 30.12.2021року, в якому одним із завдань було відпрацювати алгоритм дій на об’єктах охорони здоров’я при виникненні надзвичайної ситуації.

     Теоретичну частину заняття провів фахівець з питань цивільного захисту, Рудченко С.М., та в  присутності інженера з охорони праці Овдієнко Л.В., присутніх було ознайомлено з правилами користування та використано  первинний засіб пожежогасіння – вогнегасник ВП – 5, а також індивідуальний засіб захисту – протигаз з переговорним пристроєм.

    На території закладу було імітовано осередок вогню, який  ліквідували за допомогою вогнегасника, що і стало практичною частиною заняття.

    Кожен з присутніх зміг власноруч спробувати користуватись вогнегасником.

     Наступне планове заняття заплановане на 5 січня 2022року.

               

              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора