A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

16 липня – День бухгалтера та аудитора України

Дата: 16.07.2024 12:30
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

16 липня – День бухгалтера та аудитора України, це професійне свято, коли ми висловлюємо вдячність і шану тим, хто відповідає за фінансову стабільність та прозорість нашої установи.

Ваша роль у нашій медичній установі невимовно важлива. Ви не лише ведете облік фінансових операцій, а й допомагаєте забезпечити надійну фінансову основу для надання медичної допомоги пацієнтам.

Ваша відповідальність, точність та досвід дозволяють управляти фінансовими потоками, оптимізувати витрати і забезпечувати ефективне функціонування лікарні. Ви знаходите баланс між бюджетом і потребами, дбаючи про те, щоб наша медична установа могла продовжувати надавати допомогу пацієнтам.

Ваша праця є невидимим фундаментом, на якому ґрунтується робота нашої лікарні. Ви – герої, які допомагають зберігати життя, забезпечуючи фінансову стабільність. Ваше професійне майстерність і здібності заслуговують вдячності та визнання.

Ви – невід’ємна частина нашого медичного колективу і без вас ми не змогли б зробити те, що робимо.

Сьогодні щиро вітаємо колектив бухгалтерів, який очолює головний бухгалтер Левченко Лідія Володимирівна з професійним святом!

Дякуємо вам за вашу самовідданість, професіоналізм та ретельність.

Бажаємо вам мирного неба, здоров’я, натхнення та оптимізму!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Додати послуги

Додати ще одну послугу