A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Новини

В інфекційному відділенні лікарні відбулось навчально-тренувальне заняття

     В четвер, 9 червня, для співробітників інфекційного відділення КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради лікарем бактеріологом Драбівського відділення Золотоніського районного відділу ДУ «Черкаський обасний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»  Чалою О.І. було проведено   учбово-тренувальні навчання на випадок виявлення хворого або підозри на зараження особливо-небезпечними інфекціями, в тому числі холерою.    Медичні працівники теоретично і практично відпрацювали: алгоритм сповіщення та порядок дій стосовно використання засобів індивідуального захисту, забору матеріалу, надання екстреної медичної допомоги, госпіталізації хворого, проведення поточної та заключної дезінфекції в осередку інфекції при виявленні хворого з підозрою на зараження особливо-небезпечними інфекціями, в тому числі холеру.     Після навчання  відбулась перевірка холерного госпіталю, який розгорнуто на базі інфекційного відділення.   В КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради, наразі проведено всі підготовчі заходи  та забезпено готовність до роботи в осередках особливо-небезпечних інфекцій, в тому числі, холери.

12:25 10.06.2022

Паліативна допомога — це не про смерть, а про життя

В нашому суспільстві не прийнято говорити про хвороби та смерть. Тому, на жаль, коли в сім`ї хтось хворіє на серйозний недуг, життя цієї родини кардинально змінюється. Люди замикаються в собі. Звісно, що в такому випадку страждає не лише хворий, а й всі його рідні. Але так не має бути! Хвора людина також має право на повноцінне життя. А ще людина має право на те, аби дожити своє життя без страшного болю.

11:53 07.06.2022

Складні часи об’єднали нас, щоб допомогти один одному

    КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради на чолі з директором Бойко С.А., висловлює щирі слова вдячності Благодійній організації «Фонд Андрія Півня» за гуманітарну підтримку  лікарні медикаментами  та засобами індивідуального захисту.  Надані  засоби будуть використані за призначенням, для всіх тих пацієнтів, хто  їх потребує  в даний час.

16:04 01.06.2022

Дякуємо за підтримку!

    В цей нелегкий для України час, увесь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення всім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.     У березні – квітні 2022 року Благодійним фондом « Благо – Ц» в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради були передані вироби медичного призначення, лікувальне харчування, перев’язувальний матеріал та засоби гігієни в рамках гуманітарної допомоги для людей, які потребують такої допомоги.     КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради щиро дякує директору фонду Мілані Івановій та партнерам з Нідерландів за отриману допомогу.

12:41 18.05.2022

Добро – місія кожного!

     З початком війни в Україні мільйони українців були змушені залишити свої домівки та переїхати у більш безпечні місця. Черкаська область, зокрема, і Драбівщина прийняла  велику кількість переселенців.

12:07 18.05.2022

Маємо поповнення кадрів

У КНП " Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради почав працювати  лікар акушер - гінеколог, естетолог, репродуктолог другої категорії Мовчан Олександр Филимонович. 

15:31 17.05.2022

12 травня в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» відзначили День медичної сестри та брата

   Відповідальних, високопрофесійних помічників лікаря - медичних сестер та братів КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" урочисто відзначено на зборах колективу лікарні. Таких шанувань гідні і достойні всі, хто вміє співпереживати, чітко виконувати вказівки лікарів і підтримувати пацієнтів щирим словом, привітною посмішкою.

16:02 13.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора