A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

29 вересня - Всесвітній день серця

Дата: 29.09.2023 09:26
Кількість переглядів: 37

За ініціативи Всесвітньої федерації серця та при підтримці Всесвітньої організації охорони здоров’я 29 вересня кожного року відзначається Всесвітній день серця.

Серцевий ритм впливає на наші відчуття, емоції і навіть інтуїцію. Щасливими можна назвати людей, які не відчувають свого серця, тобто, живуть у злагоді з ним, а отже - зі своїм організмом в цілому. Одначе, все більше населення світу страждає на серцево-судинні захворювання, зокрема, хвороби серця та інсульт, що є провідною причиною смерті у світі, яка забирає мільйони життів щороку.

Кожна людина має бути, як кажуть, господарем свого серця, розуміти, що йому шкодить і уникати та тримати під контролем основні фактори ризику розвитку цих захворювань: підвищені артеріальний тиск та рівень загального холестерину крові і його фракцій, тютюнопаління, зловживання спиртним, недостатнє споживання овочів і фруктів, надмірна вага, малорухливий спосіб життя, стреси.

Також слід пам’ятати що велику роль відіграє регулярне щорічне проходження медичного огляду, а за необхідності – консультація фахівця.🩺❤️

Бережіть ваші серця! Нехай вони заспокоюються добрими справами та б’ються в унісон наближенню Перемоги💙💛


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора