A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Відбувся моніторинговий візит

Дата: 20.06.2023 18:05
Кількість переглядів: 51

     20 червня 2023 року у КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради  відбувся  візит  технічної підтримки для моніторингу реалізації Державної стратегії у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та вірусним гепатитам на період до 2030 року, схваленої Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27 листопада 2019 року №1415-р, з метою контролю організації та якості надання послуг в регіонах.

   В рамках візиту лікарню відвідали фахівець Державної установи «Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» Андрій Білець у співпраці з фахівцями  Всесвітньої організації здоров’я та МФБ «Альянс громадського здоров’я» Мариною Лісовською та  лікарем КНП «Черкаський обласний спеціалізований медичний центр Черкаської обласної ради» Надією Прокопенко.

       Під час візиту було здійснено   перевірку стану надання допомоги людям, які живуть з ВІЛ. Вивчалась робота кабінету «Довіра», фахівців лабораторії, поліклініки та стаціонару КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради. Стан організації медичної допомоги людям, які живуть з ВІЛ визнано одним із кращих. 

                  Дякуємо за злагоджену роботу працівникам лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора