A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Поглибили знання з економічної грамотності

Дата: 15.06.2023 11:10
Кількість переглядів: 40

     Вчора в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР пройшло навчання, яке підготувала та провела економіст Юлія Коломієць – навчались економічної грамотності на підприємстві.

     Метою заходу було розширити знання в частині фінансово-економічної діяльності нашого підприємства, які допоможуть глибше розуміти основні принципи функціонування підприємства.

    В ході навчання учасники дізнались про різні аспекти фінансів підприємства, бухгалтерський облік, значення фінансового планування для забезпечення стійкого фінансового стану та підвищення рентабельності підприємства, про склад доходів та витрат, про особливості формування тарифів та цін на платні медичні послуги, про порядок нарахування заробітних плат та їх оподаткування.

     Учасники навчання мали хорошу нагоду задавати практичні питання та отримувати консультації.

     Підводячи підсумки навчань, директор КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР Світлана Бойко дала корисні поради щодо ефективного використання різних інструментів та технологій, щоб зробити управління фінансами підприємства більш ефективним та продуктивним, а підприємство залишалось успішним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора