A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Сьогодні - Всесвітній день донора крові

Дата: 14.06.2023 09:53
Кількість переглядів: 33

      Щорічно 14 червня відзначають Всесвітній день донора крові. Цей день – це ще одна нагода закликати людей до відповідальності одне перед одним і надання посильної допомоги тим, хто її потребує.

      Здача крові не шкодить організму, а навпаки сприяє його самооновленню. Цікаво, що у постійних донорів рідше спостерігаються інфаркти, сердечні напади, атеросклероз, залізодефіцитна анемія та інші захворювання. Здача крові покращує емоційний стан людини. Донор має більше шансів на виживання в надзвичайних умовах. Зрештою, донорство сприяє усвідомленню своєї соціальної значимості і підвищує свою гідність.

     В КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР створені всі  умови для безпечного та швидкого донорства. Тому всіх небайдужих людей, які хочуть долучитися до цієї благородної та важливої справи запрошуємо в кабінет № 308 амбулаторно-поліклінічного відділення.

    Для узгодження дати здачі крові та попереднього запису звертайтеся за ЄДИНИМ НОМЕРОМ контакт центру КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР

                                                          047-26-99-111

     Користуючись нагодою, хочемо висловити слова щирої вдячності нашим постійним донорам: Плисці Віті Володимирівні, Буту Володимиру Миколайовичу, Мироненку Олександру Михайловичу, Совенку Юрію Івановичу, Просяник Ірині Володимирівні, Пінчук Валентині Анатоліївні, Донцю Анатолію Васильовичу, Мехеді Валентині Миколаївні, Черненко Тетяні Яківні, Бойку Ігорю Григоровичу, а також Козленку Тарасу Павловичу, Ситнику Володимиру Володимировичу та Куріленко Світлані Василівні, які наразі мобілізовані та несуть військову службу.

      Адже кожен донор, який здає кров, робить свій безцінний внесок у добру справу – порятунок людських життів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора