A A A K K K
людям із порушенням зору
єдиний номер контакт-центру 0979709977 КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДРАБІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради

В єдності – наша сила!

Дата: 18.05.2023 12:06
Кількість переглядів: 38

    В КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР вже стало доброю традицією щорічно 18 травня відзначати День вишиванки. Традиція цього свята проста – одягти вишиванку і цим самим висловити свою громадянську позицію.

      Сьогодні з самого ранку, всі прийшли на роботу в чудових різнобарвних вишиванках, красиві та патріотично налаштовані, бо для українців -  це не просто одяг, це щось дуже особливе: особисте, рідне і святе. Вишивка – як символ, який зберігає коріння, ідентичність, розуміння себе.

     Нам дуже приємно, що цьогоріч поряд з нами наші захисники Лисаченко Олександр Анатолійович та Шурдукало Олександр Олександрович, які з самого початку повномасштабного вторгнення стали на захист нашої Батьківщини. Наразі наші працівники Осадчий Валерій Миколайович та Куріленко Світана Василівна на фронті продовжують оберігати наш спокій. Ми їм щиро вдячні та гордимось тим, що вони в нас є.

     Наша сила – в єдності! Разом подолаємо ворога! Разом до Перемоги! Все буде Україна!

             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень