A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Відзначено Всесвітній день охорони праці

Дата: 29.04.2023 10:30
Кількість переглядів: 29

     Вчора, 28 квітня, в Україні, було відзначено Всесвітній день охорони праці. Питання безпечних умов праці завжди було і залишається досить важливим. Адже попри постійне вдосконалення правил та стандартів безпеки, щороку в світі фіксуються випадки, коли люди зазнають ушкоджень чи гинуть внаслідок нещасних випадків на виробництві та від професійних захворювань.

    Цьогоріч Всесвітній день охорони праці був присвячений безпечному та здоровому робочому середовищу як фундаментальному принципу та праву на роботі.

  На виконання наказу Управління охорони здоров'я Черкаської обласної державної адміністрації від 18.04.2023 № 691 «Про відзначення Всесвітнього дня охорони праці у 2023 році» в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР видано відповідний наказ № 21 від 24.04.2022 «Про заходи з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР у 2023 році». Створено комітет для організації та проведення заходів до Всесвітнього дня охорони праці, який в межах своєї компетенції провів перевірку стану охорони праці на робочих місцях та оформлення куточків (стендів) з охорони праці. Відділення з найкращими куточками з охорони праці були відзначені.

     Пам'ятаймо, що безпека праці є запорукою збереження найціннішого – людського життя!

     

                             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора