A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

ПОБАЧИТИ СВІТ У ВСІХ ЙОГО БАРВАХ

Дата: 09.02.2023 12:13
Кількість переглядів: 49

   Незважаючи на існуючі стереотипи про те, що операції з видалення катаракти виконуються переважно у великих офтальмологічних центрах, ми з радістю повідомляємо Вам, що 28 січня на базі КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР було проведено 7 вдалих оперативних втручань з приводу катаракти. А НАСТУПНИЙ ОПЕРАЦІЙНИЙ ДЕНЬ вже заплановано на 25 ЛЮТОГО.

     НАГАДУЄМО! З січня 2023 року на партнерських засадах  у хірургічному відділенні КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради відновили свою роботу фахівці офтальмологічної клініки ОКОМЕДІКАС за напрямком діагностики та хірургічного лікування КАТАРАКТИ за передовою методикою (ультразвукова факоемульсифікація). ДІАГНОСТИКА БЕЗКОШТОВНА! За детальною інформацією можна звернутися в поліклінічне відділення, кабінет № 102 (прийом проводить лікар офтальмолог Дробот Надія Володимирівна за направленням від сімейного лікаря). Лікар проводить діагностику, набирає групу пацієнтів, яким потрібна операція з видалення катаракти, проводить передопераційну підготовку, у тому числі й підбір інтраокулярних лінз (так званих штучних кришталиків).

      Операції з видалення катаракти в Драбові проводить лікар-офтальмолог вищої категорії офтальмохірург Кір’ян Павло Миколайович . Він вже 20 років працює у Черкаській обласній лікарні. На його рахунку – понад 8000 проведених операцій.

         Записатись на прийом до лікаря можна, зателефонувавши  до КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради за ЄДИНИМ НОМЕРОМ закладу 047-26-99-11.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора