A A A K K K
людям із порушенням зору
єдиний номер контакт-центру 0979709977 КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДРАБІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради

Нагадуємо контакт-центр КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» працює для Вас!

Дата: 02.02.2023 14:37
Кількість переглядів: 65

     З 2 січня 2023 року  в нашому закладі почав працювати контакт-центр. В контакт-центрі працює 5 операторів, також в нічний час та у вихідні дні дзвінки приймає приймальне відділення КНП «Драбівської багатопрофільної лікарні». 

В січні 2023 року було здійснено 115 - вхідних дзвінків.

247 - вихідні дзвінки.

     Оператори мають змогу переключати дзвінки на різні телефонні лінії в середині закладу, здійснюється автоматичний запис телефонних розмов.

   Розроблені анкети опитувань відвідувачів стосовно обслуговування в нашому закладі. Всього 5 питань. Скриньки зворотного зв’язку знаходяться на першому поверсі біля реєстратури та на першому поверсі стаціонарного відділення. Анкети опитувань відвідувачів стосовно обслуговування в лікарні знаходяться в реєстратурі, по бажанню - можна отримати в реєстратора.

     Згідно опитувань протягом січня по 5-ти бальній системі, наша загальна оцінка п’ять з п’яти. У сучасному менеджменті відсутність скарг не є показником ефективності роботи підрозділу. Тому 3 січня створено QR-код для анкет анонімного опитування пацієнтів (клієнтів) щодо роботи КНП «Драбівської багатопрофільної лікарні», який розміщений в поліклінічному та стаціонарному відділенні над скринькою зворотного звязку. Всього розроблено 6 питань. Згідно анонімного опитування на сайті лікарні було залишено анкети, в яких присутня здорова критика, що дає можливість виявити проблемні місця й доопрацювати їх.

    Драбівська багатопрофільна лікарня не втратить жодного телефонного звернення та підвищить рівень сервісного обслуговування пацієнтів.

        Пацієнти не слухатимуть короткі гудки у слухавці, натомість отримуватимуть  повноцінну інформацію та сервіс, який хочеться рекомендувати.

 

Нагадуємо єдиний номер контакт-центру  0472-699-111

Посилання на анкету анонімного опитування https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnJp2ah7rb4s6XNc8tfolkgJlfnz9sxENvfMgWCLCRh_twDw/viewform

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень