A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Орієнтуватись в нашому закладі стало зручніше

Дата: 02.11.2022 09:41
Кількість переглядів: 76

   Навігаційна система є невід'ємною частиною сучасного закладу, а особливо в умовах сьогодення, коли збільшилась кількість внутрішньо переміщених осіб.

   Наш заклад займає досить велику територію та складається з декількох будівель. Зрозуміла система зовнішньої та внутрішньої навігації в закладі полегшує орієнтування пацієнтів, як на території закладу, так і в самих приміщеннях. До розробки даної системи був залучений професійний дизайнер, який за пропозиціями директора Світлани Бойко, розробив дизайнерський проект, який було подано на розгляд робочій групі та затверджено. Всі матеріали надруковані, а деякі з них вже можна побачити в приміщеннях закладу. При виготовленні табличок були враховані потреби пацієнтів з обмеженими можливостями зору - застосовано шрифт Брайля. При розробці дизайнерського проекту одним з аспектів було врахування побажання персоналу щодо використання різної  кольорової гами для візуальних відмінностей серед відділень лікарні.

   Також в друк передані банери, які будуть встановлені при в'їзді на територію закладу.

   Наразі робота над полегшенням орієнтації в закладі ще триває. Ми щиро віримо, що наша праця принесе користь і зробить перебування клієнтів в закладі комфортнішим.

           

               


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора