A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Працюємо над розвитком ефективних комунікацій в закладі

Дата: 25.10.2022 10:36
Кількість переглядів: 50

   Для розвитку системи інформаційних технологій, комунікацій, статистичного обліку, аналізу діяльності закладу КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР прийняла участь в міжнародному проекті USAID по розвитку комунікацій. В рамках проекту робочою групою на чолі з директором закладу Світланою Бойко було обговорено та прийнято рішення  щодо розвитку трьох пріоритетних напрямків роботи в даному проекті, а саме: створення зрозумілої системи навігації в закладі, впровадження внутрішньої корпоративної мережі зв'язку, розробка інформаційних матеріалів з метою поширення інформації про заклад.

   За час проекту протягом трьох місяців робоча група проходила навчання під керівництвом ментора із залученням профільних спеціалістів з впровадження та розширення мережі комунікацій в закладах охорони здоров'я.

   Проект взяв на себе фінансове зобов'язання та оплатив 9 ІР- телефонів та 8 смартфонів, послуги дизайнера у створенні дизайнерського проекту по  зрозумілій мережі навігації, брошур єврозразка, навчання клієнтському сервісу.

    За умовами партнерської оплати було здійснено друк табличок, вказівників, брошур та візитівок.

   На даний час в закладі вже розпочато процес підключення телефонного обладнання та встановлення системи навігації, поширення інформаційних буклетів працівниками закладу серед клієнтів.

   Проект по співпраці з міжнародними організаціями вже завершився, але робота ще триває. Наша мета - зробити медичні послуги якіснішими, доступнішими та ближчими для людей. Саме над цим ми продовжуємо працювати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора