A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

14 жовтня - День українського козацтва

Дата: 14.10.2022 09:48
Кількість переглядів: 48

     Сьогодні, 14-го жовтня, Україна відзначає три славетних свята – День захисника та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

   Нам зараз є кого по-справжньому вітати в цей день і дякувати за захист нашої рідної землі.

   Колектив КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради від усього серця вітає з цими знаменними святами усіх воїнів України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече козацька кров!
   Тож низько вклоняємося усім, хто взяв у руки зброю і встав на захист України, хто охороняє наші рубежі і береже спокій та мир на полі бою та в тилу.

   З початком війни лави Збройних Сил України поповнили і наші колеги: Метелиця Є.О. - лікар  оториноларинголог, Осадчий В.М. - рентген лаборант, Куріленко С.В. - старша медична сестра поліклінічного відділення, Шурдукало О.О. - інженер програміст, і ті, хто вже повернулися з військової служби Лисаченко О.А. - фахівець з публічних закупівель, Токар О.В. -медична сестра поліклінічного відділення.

         Дорогі наші захисники!

 Тож щиро зичимо Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Також сердечно вітаємо Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови. У сьогоднішніх далеко непростих і нелегких обставинах життя українського народу ми просимо у Пресвятої Владичиці її Покрову над усіма Вами. Бажаємо Вам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності.
   Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою усього українського війська!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора