A A A K K K
людям із порушенням зору
єдиний номер контакт-центру 0979709977 КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДРАБІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради

Привітання з Новим роком працівників КНП " Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР

Дата: 28.12.2021 12:26
Кількість переглядів: 477

Напередодні новорічних свят, 28 грудня , в КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР, завітала новорічна вітальна група, з святковою програмою. Для учасників святкового зібрання пролунали привітання у віршах, піснях та різдвяних колядках. Дід Мороз в свою чергу щедро засіяв присутніх пшеницею на щастя та добро.

З вітальним словом до  свого трудового колективу, звернулась директор закладу Світлана БОЙКО, привітавши зі святом своїх колег та у формі презентації засвідчила збірку досягнень  та спільно виконаної роботи  за рік.

В ході виступу керівник відзначила всі структурні підрозділи закладу, подякувала за співпрацю вручивши  подяки та новорічні атрибути їх завідувачам.

До вітального слова  був запрошений медичний директор, Пилипенко В.Л., коротко в своєму виступі він відзначив лікарів, що найкраще спрацювали протягом року та подякував за плідну працю. В свою чергу керівник закладу, відзначила роботу медичного директора іменною подякою.

Наостанок керівники закладу привітали працівників з Новим роком, побажавши миру, злагоди, здоров’я, процвітання, везіння, життєвого комфорту та казкового настрою. І нехай прийдешній рік буде багатим на бажані дива!

       

                                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень