A A A K K K
людям із порушенням зору
єдиний номер контакт-центру 0979709977 КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДРАБІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради

СИПАП - терапія

Дата: 22.11.2021 12:27
Кількість переглядів: 378

      В межах реалізації  програми медичних гарантій та згідно з програмою закупівлі лікарських засобів, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» ,  в КНП « Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР власним коштом було придбано два апарати неінвазивної терапії  СИПАП.

     Автоматичні апарати СИПАП дозволяють ефективно лікувати органи дихання.

     Терапія проводиться методом створення в дихальних шляхах постійного позитивного тиску з метою їх розкриття та забезпечення вільного доступу повітря в легені.

      Повітряний потік тисне на органи дихання, змушуючи їх розширюватися.   Дихальні шляхи залишаються відкритими, що усуває можливість обструктивних явищ.  Апарат неінвазивної вентиляції легенів приводиться в дію компресором.  Той подає повітря, що надходить в організм через спеціальну маску.  Щоб збільшити користь від вступника кисню, він проходить через зволожувач.  

     Апарати оснащені кисневими масками та кисневими носовими катетерами. Обладнання  встановлене в відділенні невідкладної (екстреної) медичної допомоги в палаті інтенсивної терапії та в інфекційному відділенні.

     Застосування СИПАП – терапії  в даний час є ефективним способом  лікування середньої та тяжкої форм COVID інфекції.

                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень