A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

14 сесія VIII скликання Драбівської селищної ради

Дата: 08.07.2021 09:30
Кількість переглядів: 132

7 липня 2021р. директор КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради Світлана Бойко взяла участь в черговій 14 сесії VIII скликання Драбівської селищної ради.

     В ході пленарного засідання керівник медичного закладу виступила з питанням « Про внесення змін до Програми фінансової підтримки та розвитку КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради на 2021-2023 роки». Зміни стосуються виділення з державного бюджету коштів в сумі 790,0 тис грн по програмі соціально-економічного розвитку для медичного обслуговування населення, а саме для придбання обладнання «Кисневий концентратор» в кількості 20 шт в рамках виконання заходів  спрямованих на запобігання виникнення і поширення спалахів епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID – 19. Також внесено зміни до даної Програми у зв’язку з виділенням селищною радою коштів на облаштування протипожежної сигналізації у відділенні паліативної - хоспісної допомоги та реабілітації та в інфекційному відділенні.

    Депутати селищної ради підтримали дане питання та прийняли рішення про зміни в Програмі фінансової підтримки та розвитку КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної на 2021-2023 роки Драбівської територіальної громади, відповідно до вимог чинного законодавства. 

Як зазаначила керівник, монтаж системи протипожежної сигналізації завершиться до 10.07.2021року, а кисневі концентратори лікарня вже отримала та вводить в експлуатацію по мірі необхідності.

 

 

 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора