A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Розвиток Драбівської ЦРЛ у 2017 році.

Дата: 27.07.2017 16:50
Кількість переглядів: 207

     


     26.07.2017 р. на базі Драбівської ЦРЛ було проведено виїздне засідання планово – бюджетної комісії Драбівської районної ради на чолі із головою райради Дзегою В.Д. та головою планово – бюджетної комісії Волошіним А.Ф.. Депутати ознайомилися з ходом ремонтних робіт відповідно до плану розвитку лікарні у 2017 році та перевірили раціональність використання коштів районного бюджету адміністрацією Драбівської ЦРЛ.
     На виконання обласної та районної Програм профілактики та лікування ВІЛ/СНІД  у Драбівській ЦРЛ у 2017 році передбачено запровадження сайту антиретровірусної терапії (АРТ) для наближення послуг з лікування ВІЛ – інфікованих. Згідно календарного плану розвитку Драбівської ЦРЛ на 2017 рік проведено ремонт окремих конструкцій інфекційного відділення (фасад, окремий вхід в кабінет «Довіра») на суму 25, 5 тис грн. Проведено поточний ремонт частини приміщень інфекційного відділення на суму 74,8 тис грн, де відкрито новий кабінет «Довіра» та кабінет психолога. В кабінет «Довіра» закуплено офісні меблі на суму 17,0 тис грн. за рахунок спонсорської і благодійної допомоги.
     У 2016 році закуплено цифровий флюрограф вартістю 1 300,0 тис. грн. завдяки співфінансуванню за рахунок районного бюджету 325,0 тис. грн. та 875,0 тис. грн.. обласного бюджету. В цьому році виготовлена проектно – кошторисна документація на кабінет для встановлення цифрового флюороапарату. Проведено спеціальний ремонт кабінету: стіни, стеля покриті свинцевими пластинами, зроблено освітлення і вентиляцію із спеціальним захистом, зроблено окреме введення силового кабелю, заземлення,  на підлогу придбано спеціальний протирадіаційний лінолеум. загальна вартість робіт  366,5 тис грн.. Флюорограф  і відповідна комп’ютерна техніка введена в дію та проведено навчання медичного персоналу.
     Згідно постанови КМУ від 30.11.2016 р. №932 «Про  Порядок створення госпітальних округів» в Драбівській ЦРЛ заплановано створення відділення невідкладної медичної допомоги  до складу якого  ввійдуть приймальне відділення, палата інтенсивної терапії та  палата для засуджених і психічно нестабільних осіб. Зроблено проектно - кошторисну документацію, проведено експертизу, отримано дозвіл на початок будівельних робіт. Розпочато ремонт цього відділення. На даний час проводиться заміна вікон, встановлення грат, ремонт стін, стелі, часткове покриття стін кафелем, сантехнічні роботи на суму 430, 9 тис грн. за рахунок районного бюджету.
     Згідно наказу МОЗ України від 01.06.2009 р. №370 «Про єдину систему надання екстреної медичної допомоги» в Драбівському районі функціонують три бригади екстреної медичної допомоги, що базуються у смт Драбів та смт Шрамківка. На виконання Обласної програми розвитку екстреної медичної допомоги у Черкаській області Драбівською ЦРЛ   виготовлено проектно – кошторисну документацію та виконано її експертизу, одержано дозвіл на початок будівельних робіт по капітальному ремонту приміщення ЕМД . Загальна сума проекту 498,0  тис. грн.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора