A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Новини

КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР залишиться самостійним підприємством

      Нещодавно до КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР завітала регіональна телекомпанія «Суспільне». Приводом для візиту стало обговорення питання щодо формування Міністерством охорони здоров'я спроможної мережі медичних закладів, та те, що в рамках цієї реформи Драбівську лікарню не приєднуватимуть до інших лікарень району.

10:26 20.05.2023

В єдності – наша сила!

    В КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР вже стало доброю традицією щорічно 18 травня відзначати День вишиванки. Традиція цього свята проста – одягти вишиванку і цим самим висловити свою громадянську позицію.

12:06 18.05.2023

Земля працю любить

     КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР долучилось до виконання поставлених завдань по програмі «Сади перемоги». На земельній ділянці на території лікарні посадили близько 20 соток картоплі.

11:57 11.05.2023

Дякуємо за підтримку!

    Нещодавно від благодійного Фонду "Arlene Campbell" в якості гуманітарної допомоги отримали два мультипараметрові  монітори пацієнта, які встановлено в соматичному та хірургічному відділеннях КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР.

14:41 05.05.2023

НАГАДУЄМО! На базі КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» ДСР здійснюється хірургічне лікування КАТАРАКТИ

    В КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" ДСР на базі хірургічного відділення на партнерських засадах  продовжують свою роботу фахівці офтальмологічної клініки ОКОМЕДІКАС за напрямком діагностики та хірургічного лікування КАТАРАКТИ за передовою методикою (ультразвукова факоемульсифікація). Вікових обмежень для проведення операцій з лікування катаракти практично не існує, оскільки операція проводиться під місцевою крапельною анестезією, що виключає зайве навантаження навіть на літній організм.

12:25 01.05.2023

Відзначено Всесвітній день охорони праці

     Вчора, 28 квітня, в Україні, було відзначено Всесвітній день охорони праці. Питання безпечних умов праці завжди було і залишається досить важливим. Адже попри постійне вдосконалення правил та стандартів безпеки, щороку в світі фіксуються випадки, коли люди зазнають ушкоджень чи гинуть внаслідок нещасних випадків на виробництві та від професійних захворювань.

10:30 29.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора