A A A K K K
людям із порушенням зору
єдиний номер контакт-центру 0979709977 КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДРАБІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради

Розвиток ефективної комунікації - запорука успіху!

Дата: 24.06.2022 15:06
Кількість переглядів: 65

    Час не стоїть на місці…І зараз, як ніколи, швидкими темпами в усі сфери життя впроваджуються комп'ютерні та цифрові технології, в тому числі і в систему охорони здоров'я.

 Так, інформаційно-аналітичним відділом КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради вже використовуються електронні версії статистичних програм "Медстат-Черкаси", "Медстат-Київ", "Медінфосервіс", "Поліклініка", "Стаціонар".

  Але стрімкий розвиток інформаційних технологій потребує постійного  вдосконалення, зокрема, і медичної служби статистики, санітарно-освітньої роботи, методичної та комунікаційної діяльності.

  Так, в умовах сучасності, перед  інформаційно-аналітичним відділом, крім звичних функцій, постали і нові завдання щодо розвитку комунікаційних технологій.

  З березня 2022 року відділ очолює лікар-статистик Удовика Руслана  Іванівна, яка у 2009 році закінчила Національний медичний університет імені О.О.Богомольця за спеціальністю "Медико-профілактична справа".

Після проходження інтернатури за спеціальністю «Загальна гігієна» з 2010 по 2012 рік працювала на посаді лікаря з загальної гігієни в Драбівській районній санітарно-епідеміологічній станції Черкаської області.

  З 2013 по 2014 рік працювала на посаді завідувача відділення Драбівського районного відділення Золотоніського міжрайонного відділу.

  З 2014 по 2015 рік працювала на посаді начальника відділу організації соціально-гігієнічного моніторингу і документозабезпечення Яворівського районного управління Головного управління Держсанепідслужби у Львівській області.

  З 2016 по березень 2022 року працювала на посаді головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Драбівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

  В рамках розвитку системи інформаційних технологій, комунікацій, статистичного обліку, аналізу діяльності закладу адміністрацією лікарні було подано заявку на участь в проекті USAID по розвитку комунікацій, і нещодавно ми отримали новину, що наша лікарня стала одним із закладів, які відібрані для участі в проекті USAID.  Даний проект дає можливість відповідно до представленого перспективного плану модернізації комунікаційних систем, отримати координаційну, фінансову підтримку, а також  кваліфікований супровід менторів для організації та розвитку комунікацій в закладі.

  З метою покращення якості надання медичних послуг робочою групою проводиться створення проекту, в якому розглядається можливість та доцільність реалізації ідеї контакт-центру, гарячої лінії, впровадження анкетування серед пацієнтів та працівників, налагодження системи навігації та маршрутизації відвідувачів лікарні.

  Ми впевнені, що завдяки впровадженню нових та сучасних підходів, зможемо почути думки кожного клієнта нашої лікарні, врахувати всі побажання, зауваження та відповідно покращити якість надання медичних послуг!

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень