A A A K K K
людям із порушенням зору
єдиний номер контакт-центру 0979709977 КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДРАБІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради

14 червня - Всесвітній день донора крові

Дата: 14.06.2022 10:08
Кількість переглядів: 75

      Сучасна медицина має тисячі лікувальних препаратів, але ніщо не може замінити донорську кров.

    14 червня міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день донора крові.

    Донорство завжди було проявом благодійності та високого людського гуманізму. За статискою в Україні з кожним роком збільшується кількість донорів. Але одночасно збільшується і кількість хворих, яким необхідно лікування компонентами крові. Окрім онкологічних хворих, жертв автоаварій, катастроф, допомога донорів зараз, як ніколи, особливо необхідна пораненим, внаслідок воєнних дій.

    В цей особливий день хочемо висловити слова щирої вдячності тим людям, які є нашими постійними донорами  та  рятують інші життя, здаючи свою кров! Це Бойко Ігор Григорович, Мироненко Олександр Михайлович, Донець Анатолій Васильович,  Плиска  Віта Володимирівна, Роман Людмила Анатоліївна, Козленко Тарас Павлович, Бут Володимир Миколайович, Зьомша Лариса Миколаївна та інші. Приємно, що  серед цих людей є й наші колеги-медики. Так, лікарю Бойку Ігору Григоровичу з квітня 2018 року присвоєне звання «Почесний донор України».

    В КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» також докладається чимало зусиль, щоб створити необхідний запас крові. Адже часом вона потрібно негайно. Тож всіх бажаючих долучитись до цієї гуманної та важливої акції запрошуємо до здачі крові. В лікарні створені всі  оптимальні умови для безпечного, швидкого та комфортного забору донорської крові.

   Забір донорської  крові проводиться в кабінеті № 308 поліклінічного відділення.

    Донор несе надію і здоров'я десяткам людей. Адже вирішивши стати донором, людина робить відповідальний вибір. Ще вчора вона  відповідав тільки за стан свого здоров'я, а сьогодні - вже і за самопочуття інших людей, а в житті цієї людини з'явивляється особливий, невідомий раніше сенс - дарувати шанс на здоров'я, а часто - і на життя тим, хто потрапив в біду!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень