A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

В інфекційному відділенні лікарні відбулось навчально-тренувальне заняття

Дата: 10.06.2022 12:25
Кількість переглядів: 109

     В четвер, 9 червня, для співробітників інфекційного відділення КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради лікарем бактеріологом Драбівського відділення Золотоніського районного відділу ДУ «Черкаський обасний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»  Чалою О.І. було проведено   учбово-тренувальні навчання на випадок виявлення хворого або підозри на зараження особливо-небезпечними інфекціями, в тому числі холерою.
   Медичні працівники теоретично і практично відпрацювали: алгоритм сповіщення та порядок дій стосовно використання засобів індивідуального захисту, забору матеріалу, надання екстреної медичної допомоги, госпіталізації хворого, проведення поточної та заключної дезінфекції в осередку інфекції при виявленні хворого з підозрою на зараження особливо-небезпечними інфекціями, в тому числі холеру. 
   
Після навчання  відбулась перевірка холерного госпіталю, який розгорнуто на базі інфекційного відділення.
 
В КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної ради, наразі проведено всі підготовчі заходи  та забезпено готовність до роботи в осередках особливо-небезпечних інфекцій, в тому числі,
 холери.

       

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора