A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Зустріч з Олнегом Найданом 18.03.21 в КНП ДСР "Драбівська БЛ"

Дата: 18.03.2021 11:45
Кількість переглядів: 109

Сьогодні 18.03.21 до КНП ДСР "Драбівська БЛ" завітав виконуючий обов'язки начальника охорони здоров’я ОДА Олег Найдан з метою дізнатись про перебіг процесу вакцинації медичних працівників стаціонарних закладів. В рамках візиту провів зустріч з колективом лікарні, на якій було обговорено актуальні питання вакцинації.

– Ситуація в області контрольована, поки кількість ліжок у медичних закладах достатня для того, щоб надавати лікування хворим на COVID-19, втім, якщо ми не будемо з належною відповідальністю ставитися до дотримання карантинних норм та виконання вакцинації то можемо зіткнутися з певними проблемами в подоланні епідемії. Ця проблема зараз актуальна для всієї України загалом - зазначив Олег Найдан .

- Тому просимо кожного відповідально ставитися до свого здоров'я та захиститися від Covid-19 за допомогою щеплення!

Також з інформацією про стан щеплення в КНП ДСР"Драбівська БЛ" та власним досвідом виступили виконуюча обов'язки директора Бойко Світлана Анатоліївна та лікар акушер-гінеколог Павлюк Григорій Миколайович.

Хочеться додати , ми часто робимо якісь речі , знаючи що вони 100% негативно впливають на наше здоров'я(куріння, алкоголь і т.д)

Ми вживаємо купу ліків, які мають різну побічну дію і це не викликає значних сумнівів.

Чому ж вакцина, досліджена, сертифікована, і яка точно перевищує користь/ризик викликає такі сумніви?

Сумніватись можна і іноді навіть потрібно, але щоб сумніви розвіяти потрібно читати офіційну інформацію, а не відгуки незнайомих людей, які часто не мають жодної медичної освіти, і не є компетентними в даному питанні. Чому вони стають авторитетами? Навіщо їм це потрібно?

Сумнівайтесь-читайте-дізнавайтесь--аналізуйте-приймайте рішення

Чим більша кількість людей провакцинується тим швидше ми створимо колективний імунітет, зменшимо передачу вірусу та збережемо життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора