A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Участь медичної служби цивільного захисту у командно-штабних навчанях 21-22 лютого 2018 року

Дата: 23.02.2018 15:42
Кількість переглядів: 170

21-22 лютого 2018 року, відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту Драбівського району на 2018 рік», було проведено командно-штабні навчання з органами управління сил цивільного захисту Драбівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області.

 

         В навчанні взяла участь і спеціалізована медична служба цивільного захисту Драбівського району. Тема навчання: «Дії органів управління і сил цивільного захисту при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру в умовах мирного часу».

         В ході навчання була проведена перевірка дієвості схем оповіщення про надзвичайні ситуації, можливості служби до надання екстреної медичної допомоги на місці надзвичайної ситуації, сортуванні та доставки постраждалих для госпіталізації в Драбівську ЦРЛ. В закладі було проведено розгортання сортувального майданчика для вторинного сортування постраждалих, організовано надання спеціалізованої медичної допомоги та проведення хірургічного втручання тяжким постраждалим. Був введений в дію план приведення в готовність невоєнізованих формувань служби, відпрацьована взаємодія з іншими службами району. Перевірений стан готовності недоторканного резерву медикаментів і виробів медичного призначення на випадок надзвичайних ситуацій та санітарного транспорту лікарні до використання за призначенням, наявність запасу паливно-мастильних матеріалів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора