A A A K K K
людям із порушенням зору
єдиний номер контакт-центру 0979709977 КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДРАБІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ" ДРАБІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради

Розпочало роботу відділення невідкладної медичної допомоги.

Дата: 11.05.2018 14:48
Кількість переглядів: 333

В Україні розпочато  впровадження медичної реформи, яка покликана покращити якість та доступність медичної допомоги.

Драбівська центральна районна лікарня надає вторинну спеціалізовану медичну допомогу населенню Драбівського району. Адміністрацією ЦРЛ розроблено Програму розвитку вторинної медичної допомоги в Драбівському районі на 2018 – 2022 рр.,прийняту сесією районної ради 16.02.2018 року. В рамках впровадження медичної реформи та виконання районної  Програми у Драбівській ЦРЛ створено відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги за зразком світових стандартів.

На відкриття оновленого відділення, яке відбулося 10 травня 2018р., для пере різання стрічки були запрошені почесні гості - голова районної державної адміністрації Іван Володимирович Гайдай,  голова районної ради  Володимир Дмитрович Дзега, заступник голови районної державної адміністрації  Світлана Іванівна Коршак.

 У даному відділенні сконцентровані усі наявні можливості для цілодобового надання невідкладної медичної допомоги. До складу відділення входить приймальне відділення з оглядовою кімнатою, малою операційною, гіпсовочною, маніпуляційною , рентгенкабінетом з цифровим рентгенапаратом, кабінет УЗД, ургентна лабораторія та є можливість виконання ендоскопічні та гінекологічні обстеження та маніпуляції для пацієнтів у невідкладному стані. Також у складі новоствореного відділення є палата інтенсивної  терапії , де лікуються пацієнти із життєзагрозливими станами. Також на виконання вимог Конвенції з прав засуджених створено сучасну палату для лікування засуджених та осіб, які утримуються під вартою, у якій є умови для одночасного утримання засуджених осіб різної статі.

Кошти для капітального ремонту, меблів та обладнання були виділені з районного бюджету  у 2017 – 2018 роках. У  2017 році 430,9 тис грн та 87,0 тис грн у 2018 році витрачено на ремонти приміщення.  Офісних меблів закуплено на суму 75,8 тис грн та медичних меблів на суму 17,6 тис грн. Придбано кондиціонер – 6,2 тис грн , 2 холодильники – 6,6 тис грн, ЕКГ –апарат за 25 тис. грн.

Завдяки даним заходам покращились умови для надання цілодобової невідкладної допомоги населенню Драбівського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень