A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

Зустріч адміністрації Драбівської ЦРЛ із завідуючем сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Черкаській області Юрченком Василем Івановичем

Дата: 17.10.2018 14:48
Кількість переглядів: 205

16.10.2018р. відбулася зустріч адміністрації Драбівської ЦРЛ із завідуючем сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Черкаській області Юрченком Василем Івановичем.
Метою зустрічі є реалізація державної політики в сфері безпечної життєдіяльності населення та поліпшення організації роботи з профілактики травматизму невиробничого характеру постановою Кабінету Міністрів України від 22.03.2001 №270 затверджено Порядок розслідування та обліку нещасних випадків невиробничого характеру, який визначає механізм розслідування та ведення обліку нещасних випадків невиробничого характеру, які сталися з громадянами України, іноземцями та особами без громадянства на території України.
Згідно з Порядком розслідування підлягають також нещасні випадки, що сталися під час споживання нехарчової продукції. Факт ушкодження здоров’я  внаслідок нещасного випадку встановлює і засвідчує лікувально-профілактичний заклад.
Лікувально-профілактичний заклад, до яких звернулися або були доставлені потерпілі в наслідок нещасних випадків, протягом доби надсилають письмове повідомлення за встановленою формою:
-    про кожний нещасний випадок – до районної держадміністрації;
-    про кожний нещасний випадок, що стався в наслідок споживання (користування) нехарчової продукції – до органу державного ринкового нагляду у відповідній сфері відповідальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора