A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Драбівська багатопрофільна лікарня" Драбівської селищної ради
Єдиний номер контакт-центру +380979709977

ІХ Міжнародний медичний конгрес

Дата: 30.04.2018 09:14
Кількість переглядів: 200

Головний лікар Драбівської ЦРЛ Бойко С.А. відвідала ІХ Міжнародний медичний конгрес, який проходив 25-27.04.2018 року у м.Київ.  26.04.2018 року керівник лікарні приймала участь у науково-практичній конференції «Реформування системи фінансування охорони здоров’я в Україні: виклики сьогодення», яка проходила в рамках навчання у Школі головного лікаря, організованої кафедрою менеджменту охорони здоров’я  НМУ ім. О.О.Богомольця. На форумі по питанню реформування системи ОЗ виступила заступник голови комітету ВР України з питань охорони здоров'я Ірина Сисоєнко.

Питання правильного правового перетворення ЗОЗ у автономні підприємства висвітлила адвокат    Олена Хитрова з м.Харків. Новий механізм бюджетування практики первинної медичної допомоги доповів зав.ІАВ КНП «ЦПМСД №1» Святошинського району м. Київ , аспірант кафедри медичного меджменту Короткий О.В.

Старший викладач кафедри Новічкова О.М. ознайомила головних лікарів з принципами організації безперервної системи поліпшення якості в закладах ОЗ.

Гревцова Р. , адвокат, к.ю.н., наголосила на зростання у кілька разів юридичних та правових  ризиків  у роботі головних лікарів та лікувальних закладів у зв’язку із реформуванням медичної галузі та зростанням рівня інформованості пацієнтів в галузі медичного права.

Доцент кафедри меджменту Вежновець Т.А. зробила доповідь про  важливість задоволення персоналу, як критерію ефективності кадрового менеджменту ЗОЗ.

К.м.н. Грищук С.М. розповів про досвід застосування інформаційних технологій щодо моніторингу використання лікарських засобів закладами ОЗ  у благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області»

Практикуючі головні лікарі районних та міських лікарень Житомирської області Борис В.Н та Гордійчук В.П. поділились досвідом роботи ЛПЗ в умовах новостворених госпітальних округів та підходів до оптимізації ліжкового фонду .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора